Arrangementer på 18-huls banen

Lad Ølands skønne natur og vores dejlige, velplejede bane danne rammen om et golfarrangement for familie, venner eller firma.

springvand header1 hul 5 fra oven

BETINGELSER FOR GOLF-ARRANGEMENTER I ØLAND GOLFKLUB 2016

Ved et golf-arrangement i Øland Golfklub på 18-huls banen gælder følgende betingelser:

Deltagere:

• Et arrangement kan afholdes for grupper på min. 15, max. 72 deltagere.
  • Ved bestilling opgives det formodede antal deltagere samt navn/telefonnr./mailadresse på kontaktperson.
  • Øland Golfklub fremsender herefter en bekræftelse pr. mail med de aftalte oplysninger.
  • Senest en uge før den aftalte dato skal kontaktpersonen maile en liste med DGU-nr. og navne på deltagerne til Øland Golfklubs mail: kontoret@oeland-golfklub.dk.
  • Øland Golfklub vil sørge for, at udskrevne scorekort ligger parat ved ankomst.

Starttider:

• Der vil som udgangspunkt – og altid i weekender og på helligdage – være løbende start fra hul 1.
  • Ved min. 30 deltagere kan der på hverdage tilbydes gunstart med udslag senest kl. 9.00.

Forplejning:

• Det er muligt selv at medbringe mad, som kan nydes i klubbens lokaler.
  • Drikkevarer skal købes i klubhuset, hvor der er høflig selvbetjening. (Husk mønter)
  • Ved min. 15 deltagere kan der bestilles mad efter aftale.

Menukort-2017

VIGTIGT om forplejning:
Ved afbestilling af mad senere end 2 dage før den aftalte dato vil betaling herfor blive opkrævet!

Betaling: Vi vil sætte pris på en samlet betaling, men det vil også være muligt at betale greenfee og evt. forplejning enkeltvis ved ankomst. Vi modtager både kort, kontanter og MobilePay.

MobilePay nr.: 3052 6435

Husk venligst at skrive, hvad du betaler for – det letter kassererens arbejde.

Golfbil:    Det tilrådes at bestille i god tid.

Yderligere oplysninger og bestilling:  kontoret@oeland-golfklub.dk.

Rev. Le/141115

elizabeth arden m.m. 2009 037
Lækkert ta-selv-bord med lune retter
golfklub aug 09 047