Arrangementer på Pay & Play

I tilslutning til den store bane er anlagt en spændende 9 hullers Pay & Play bane på knap 900 meter.

9-huls banen, der er åben for alle, byder på et varieret hulforløb med fire søer i spil. Den er særdeles attraktiv for begyndere, men også øvede spillere kan blive udfordret i course management og det korte spil.

Scorekort finder du i klubhusets forgang, eller du kan printe det ud her: scorekort-til-Pay & Play-banen.

Der er et toilet ved hul 6.

Inden man går ud på banen, kan man øve sig i udslag på udslagsbanen, som ligger lige ved siden af teestedet til 1. hul. En spand bolde koster kr. 20,-. Husk at medbringe mønter til brug i boldautomaten. (Automaten tager kun 20-kroner)

Det er IKKE tilladt at bruge bolde fra udslagsbanen på Pay & Play banen.

Bolde til brug på Pay & Play banen samt tees købes i klubhuset.

BEMÆRK: HVER TORSDAG FRA 14-16 ER P&P-BANEN OPTAGET AF TEAM UDVIKLING (april – oktober)

Skoler, børnefødselsdage m.v.

Børnene skal være ledsaget af voksne, der har ansvaret for brug af det lånte udstyr og opførsel på banen.

Pris pr. barn inkl. lån af udstyr, udslagsbolde til udslagsbanen
og en runde på Pay & Play banen: kr. 25,-

skolegolfapril2009 034
skolegolfapril2009 039

Bolde og tees kan købes i klubhuset.
Pris for hjælp til at fremfinde udstyr samt instruktion i brugen heraf (i alt ca. 1 time) er kr. 200,- for en gruppe op til 10 personer.

Det er muligt selv at medbringe madpakke. Forplejning aftales særskilt med kontoret på tlf. 98 23 66 23. Se nedenfor.

Firmaarrangementer, familiesammenkomster mv.

Pris pr. person inkl. lån af udstyr, udslagsbolde til udslagsbanen og spil på
Pay & Play banen:  kr. 100,-

Bolde og tees kan købes i klubhuset. Evt. instruktion aftales særskilt.

Pris for hjælp til at fremfinde udstyr samt instruktion i brugen heraf (i alt ca. 1 time) er kr. 200,- for en gruppe op til 10 personer.

Forplejning ved grupper på min. 15 personer

Afhængig af årstid og antal vil vi dække op til spisning enten i vores hyggelige klubhus eller i et stort telt, som er opstillet på gårdspladsen i sommerhalvåret.
Vi kan tilbyde flere former for veltillavet mad til rimelige priser. Da vi er en lille klub, som i stort omfang baserer sig på frivillig arbejdskraft, bedes man bestille i god tid.

Menukort 2018

VIGTIGT om forplejning:
Ved afbestilling af mad senere end 2 dage før den aftalte dato vil betaling herfor blive opkrævet!

Betaling: Vi vil sætte pris på en samlet betaling, men det vil også være muligt at betale greenfee og evt. forplejning enkeltvis ved ankomst.

Vi modtager både kort, kontanter og Mobile Pay: 76565

Husk venligst at skrive, hvad du betaler for – det letter kassererens arbejde.

Det faste sortiment i sæsonen består af frosne toasts og pizzasnegle, som man selv tilbereder i klubhuset.

Bemærk venligst, at drikkevarer skal købes i klubhuset.

elizabeth arden m.m. 2009 037
En lækker buffet med lune retter
golfklub aug 09 047
En god og fyldig sandwich efter drengerøvsturen!

Yderligere oplysninger og bestilling: kontoret@oeland-golfklub.dk