Gæster

Velkommen til Øland Gofklub

Til golfspillerne med max. handicap 54 har vi en rigtig spændende bane med 18 huller. Kig evt. under fanen “Galleri”, hvor de enkelte huller er beskrevet med lidt tekst og fotos.

Den dejlige “Pay and Play bane” har 9 huller. Her kan alle spille. Det er måske her, du finder ud af, at golf også er noget for dig. Udstyret låner du gratis.

golfklubhus stor_499x332

Vores klubhus er en tidligere landejendom. Der er måske ikke så “fint”, men der er altid hyggeligt.

Her er du velkommen til at spise din medbragte mad, som gerne må opbevares i køleskabet under matchen (skriv navn på). Du kan også  købe en toast fra fryseren. Du rister den selv i vores selvbetjeningskøkken. (vejledning forefindes)

Drikkevarer, som nydes i eller omkring klubhuset skal købes hos os.

Vi tilbyder både flaskeøl, sodavand, vin samt kaffe, te og varm kakao – alt til lave priser

HUSK: Mønter til automaterne.

I Øland Golfklub er vi altid parate med et godt tilbud til grupper og “Klubber i klubben”
Hvis I er min. 15 personer, kan vi også tilbyde forplejning før og efter matchen, men da det foregår ved hjælp af frivillig arbejdskraft, vil vi gerne have bestillingen i god tid. Se menu m.m. under fanebladet “spisning og overnatning”.