Greenfeeaftaler

Bemærk: Nedenstående aftaler kan IKKE kombineres med andre rabatter.
Desuden: Flex-medlemmer (herunder Hverdagsmedlemmer) betaler ALTID fuld greenfee.

Se begrænsninger for Flex-medlemmer: Flex-medlemskab

OBS: Der sker for tiden mange ændringer i de enkelte klubbers rabatordninger, og vi anbefaler derfor, at du altid bestiller tid på en fremmed bane via GolfBox – her vil du nemlig kunne se den aktuelle pris for din runde!

Fuldtidsmedlem af SGN (Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland)
1/2 greenfee for fuldtidsmedlemmer af nordjyske klubber, dvs.:

Blokhus Klit Golfcenter, Brønderslev Golf Klub, Dronninglund Golfklub, Frederikshavn
Golfklub, Hals Golfklub, Jammerbugtens Golfklub, Hirtshals Golfklub, Hjørring Golf Klub, Hobro Golfklub, Hvalpsund Golfklub, Hvide Klit Golfklub, Løgstør Golfklub, Løkken Golfklub, Mariagerfjord Golfklub, Morsø Golfklub, Nordvestjysk Golf-klub, Rold Skov Golfklub, Sebber Kloster Golf Klub, Sindal Golf Klub, Sæby Golfklub, Sydthy Golfklub, Volstrup Golfklub, Øland Golfklub, Ørnehøj Golfklub, Aabybro Golfklub, Aalborg Golf Klub og Aars Golfklub.

Aftaler med andre danske golfklubber:

Blommenslyst Golfklub: (ved Odense) Der betales ½ greenfee

Frederikssund Golfklub: Der betales hhv. kr. 200 (hverdage) og kr. 250 (weekend/helligdage). Juniorer spiller gratis.

Faaborg Golfklub: Der betales ½ greenfee

Greve Golfklub: Der betales hhv. kr. 200 (hverdage) og kr. 250 (weekend/helligdage).

Harre Vig GolfklubFuldtidsmedlemmer af Øland Golfklub betaler kr. 275 på hverdage, kr. 300 på helligdage og i weekends. (Samme pris som Harre Vig Golfklubs medlemmer betaler på Øland Golfklub)

Herning Golfklub: Der betales ½ greenfee.

Køge Golfklub: Der betales kr. 200 på hverdage (normalpris 325 kr.) og kr. 250 weekend/helligdage (normalpris 375 kr.)

Lemvig Golfklub: Der betales ½ greenfee.

Nordborg Golfklub: Der gives kr. 100,- i rabat på greenfee.

Odense Golfklub: Der betales ½ greenfee.

Randers Fjord Golfklub : Der betales ½ greenfee

Skive Golfklub: Der betales ½ greenfee.

Tønder Golfklub: Der betales ½ greenfee.

Norddjurs Golfklub: 200 kr. hele ugen – dog samme pris for alle hele vinteråret

Aftaler med udenlandske golfklubber:

Björnhults Golfklub, Sverige: Der gives rabat kr. 100,-

Tönnesjö Golfbane, Sverige: Der gives rabat 30%