Team Udvikling

logony  Øland Golfklub 2017

cropped-marts-2012-oland-golfklub.jpg

Golf for unge og voksne med særlige behov.

Prøv at spille golf.

Øland Golfklub inviterer dig til at komme og prøve at spille golf sammen med andre golfspillere med særlige behov.

billed udstyr Du kan låne golfudstyr af klubben.

Det er både køller og golfbag (golftaske.)

Du kan spille i dit almindelige tøj. Sørg for at have sko på, som er gode at gå i.

Vi spiller torsdage og lørdage. Vi mødes torsdage fra klokken 14.00 – 16.00 ved klubhuset i Øland Golfklub.

Du vil få instruktion i golfspillet, og så vil du kunne spille med dine venner på klubbens kortbane (Pay & Play bane).

Der er også spil om lørdagen fra klokken 10.00 – 12.00.

Øland Golfklub har skaffet trænere som vil instruere og spille sammen med dig.

Træning og spil er specielt tilrettelagt for dig og dine venner med særlige behov. Du er også meget velkommen til at tage personale fra din bolig med, hvis du har behov for det.

Det er billigt at spille golf i klubben. Du skal kun betale 750,- kroner for at spille ½ år fra april til oktober.

Hvis du er interesseret kan du læse mere om Øland Golfklub på www.oeland-golfklub.dk.

Hvis du vil høre mere om det specielle tilbud til dig, kan du ringe til:

Anna Marie Svendsen tlf: 2258 1905

amsv-aeh@aalborg.dk

Vi glæder os til at se dig i Øland Golfklub.

billed golfspiller