26-11-2018: Nyt fra greenkeeperen

Så er vi og banen ved at gå i vintermode.

Det betyder, at der på drivingrange kun bliver samlet bolde op, når vi kan køre med bilen, uden græsset tager skade.
Boldene bliver ikke vasket, fordi der er lukket for vandet om vinteren.
Området hvor der må slås bolde fra græsset, er lukket, så der må kun slås bolde fra måtterne.

På 18 hulsbanen og pay & play, må der som sædvanligt spilles til sommergreens hele vinteren.
Husk stadigvæk at rette nedslagsmærker op.
Hullerne bliver kun flyttet efter behov.

Teestedsmarkeringerne kommer til at stå samme sted hele vinteren, respekter venligst dette, uanset hvor slidt græsset bliver ,- ellers har vi ingen græs på teestederne til foråret.

Vores fairways er nok det der tager mest skade ved vinterspil, så det er meget vigtigt, at lægge tørven på plads og træde den godt fast igen.
Der vil være måtter i klubhuset, der kan lånes, hvis du vil skåne græsset.

Der er lukket for golfbiler og der bliver først åbnet igen, når der spilles åbningsmatch til foråret.

Og pas nu godt på banen i vinter, så vi også har en fin bane til foråret.🙂

Translate »