Tirsdagsklubben Gråænderne

Vi er – synes vi selv – en lille hyggelig klub i klubben med fokus på både golf og socialt samvær.

P.t. er vi ca. 40 medlemmer af blandet køn, som sætter hinanden stævne hver tirsdag formiddag, dog uden tilmelding og mødepligt.

Vi begynder dagen kl. 9.00 med en kop kaffe, nybagt franskbrød og lidt snak. Vi slår ud ca. kl. 9.20, og da matchen kun er på 9 huller, er vi færdige ved frokosttid.

Efter matchen samles vi i klubhuset, hvor præmieoverrækkelse og afslutning finder sted. Der er vinpræmier til dagens højeste score, til den spiller, der er kommet nærmest hul, samt til de heldige, der laver en Birdie (- dog ikke herrer på hul 6!).

Vi betaler 100 kr. i årligt kontingent samt 20 kr. hver gang vi mødes og spiller.

Alle betalinger skal ske elektronisk, helst til vores MobilePay-Box 0063VC, alternativt som bankoverførsel til reg.nr. 7456, kontonr. 2004262, og altid med angivelse af eget navn.

Præmievinen er sponsoreret af købmand Karsten Bendix Hansen fra REMA1000 i Brovst.

Klubben er altid åben for nye medlemmer!

Hvis du er fuldtidsmedlem i Øland Golfklub, og dit handicap er 54 eller derunder, så er du meget velkommen til at prøve at deltage et par gange for at se, om det er noget for dig.

Kontakt formand Bo Mortensen på 4046 6309 / boka@bokaprivat.dk, eller næstformand Else Olesen på 4056 9376 / se.krobath@gmail.com, hvis du er interesseret, så finder vi ud af det.

OBS: Hvert år uddeles der en præmie og et diplom til årets matchvinder. Diplomet overrækkes ved den kombinerede generalforsamling og julefrokost, som afholdes først i december.

På klubbens vegne

Bo Mortensen

Klubben har 2 æresmedlemmer:

• Hans Runge Hansen, Øland, med tak for godt formandskab gennem mere end 20 år.
  • Peter Thuesen, med tak for trofast hjælp til borddækning, kaffebrygning og megen anden god service gennem mange år.

ÅRETS MATCHVINDERE:

2020:  Ole F. Nielsen, Canada